Miercuri 30 Noiembrie

Cum muncesc unii jandarmi clujeni. Un bărbat a fost prins beat în timpul serviciului


Un jandarm de la Dej a fost prins băut în timpul serviciului.

Incidentul a avut loc in 1 martie, in timp ce subofiterul asigura paza la Judecatoaria Dej. In jurul orei 20, in timpul unui control al superiorilor, acesta a fost testat cu aparatul etilotest si s-a stabilit ca alcoolemia jandarmului nu era deloc de neglijat: 0.60 mg/l alcool pur in aerul expirat, potrivit dejeanul.ro.

In urma unei solicitari facute de Dejeanul.ro la biroul de presa al Jandarmeriei Cluj, acestia au confirmat cele intamplate.

La data de 01.03.2016, în jurul orei 20.00, în urma unui control atent efectuat în dispozitiv, un subofiţer jandarm părea a fi sub influenţa băuturilor alcoolice. S-a trecut de urgenţă la procedura verificării celor constatate, iar după confirmare, subofiţerului nu i s-a mai permis intrarea în serviciu. Subofiţerul a fost sancţionat disciplinar prin ,,Avertisment” conform prevederilor legale. Controalele de acest tip sunt derulate periodic la nivelul tuturor obiectivelor cărora instituţia noastră le asigură paza şi protecţia instituţională”, se arata in raspunsul Jandarmeriei Cluj.

Comentarii Facebook