Cum lucrează ”Dorel” la Cluj! Avea o alcoolemie RECORD, dar mergea cu excavatorul pe stradă


Polițiștii clujeni au depistat, sâmbătă seară, un muncitor care conducea un buldoexcavator pe strada Valea Seacă, din Cluj-Napoca.

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 18:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 40 de ani, din Baia Mare, în timp ce conducea un buldoexcavator pe strada Valea Seacă, din municipiul Cluj-Napoca, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice”, informează IPJ Cluj.

Cel în cauză avea o concentrație de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărui drept de conducere a fost suspendat, fapte prevăzute de Codul penal.

 

 

---------------------------

 

 

UPDATE

 

Șoferul buldoexcavatorului a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore. 

Comentarii Facebook