Marti 2 Iunie

Clujean bătut și sechestrat de propriul unchi. A fost luat cu forța într-o dubă și agresat


Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate și violență în familie. Ulterior, acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Conform oamenilor legii, la data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 13:30, un tânăr, de 22 de ani, din Apahida, s-a prezentat la Secția 2 Poliție Rurală Apahida și a reclamat faptul că, la data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 19:30, a fost agresat de către unchiul său.

Tânărul ar fi fost agresat de către unchiul său în vârstă de 45 de ani, din Apahida, iar ulterior l-ar fi lipsit de libertate, introducându-l cu forța într-o autoutilitară și transportându-l la locuința sa, unde l-ar fi agresat din nou.

 

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, tânărul a fost acuzat de unchiul agresiv că ar fi amenințat că o va bate pe fiica lui și, în consecință, a trecut luat măsuri pentru a-și apăra odrasla. Tânărul a fost bătut în stradă, urcat într-o mașină și dus la locuința unchiului său unde a fost legat și amenințat.

 

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, pe bărbat, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate și violență în familie.

La data de 19 octombrie a.c., magistrații au emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook