Cum au batjocorit un om al străzii într-un sat de lângă Cluj-Napoca. Acum sunt cercetați


Un om al străzii din satul Sânnicoara, comuna Apahida, a fost dus la UPU Cluj în comă alcoolică duminică seara, după ce a fost batjocorit de mai mulți localnici. Aceștia i-au dat să bea 2 litri de spirt medicinal cu cola.

În cursul zilei de duminică trei bărbați din Sânnicoara au cumpărat doi litri de spirt medicinal de la un magazin alimentar / bar din localitate, au amestecat spirtul cu cola și l-au forțat pe un om al străzii să bea lichidul, pentru a se amuza. 

După ce acesta a leșinat, l-au scos în stradă, iar de acolo cazul a ajuns în atenția Poliției. Bărbatul a fost abandonat pe un scaun, în comă, s-a răsturnat, a dat cu capul de asfalt și a suferit mai multe fracturi. 

Pacientul a fost adus in UPU, duminica seara, cu traumatism cranio-facial sever, fracturi multiple ale oaselor fetei, contuzie pulmonara, fracturi costale vechi si consum de alcool. Pacientul a fost transferat intr-o prima faza in sectia de terapie intensiva 1. În prezent el este internat la Compartimentul Clinic de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala, pentru tratamentul specific al fracturilor oaselor fetei”, precizează medicii clujeni.

Poliția i-a dus în noaptea de duminică spre luni la audieri pe cei trei ”glumeți”, dar și pe femeia care a vândut spirtul medicinal. Aceasta le-a relatat polițiștilor că știa la ce urma să fie folosit spirtul medicinal, fiind speriată de ceea ce s-a întâmplat și cât de departe a mers ”gluma”.

La data de 17 martie am fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Sânnicoară, este o persoană căzută pe carosabil, în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițiști pentru stabilirea celor întâmplate. 

Anterior gasirii acestuia in stare de inconstienta, s-a stabilit ca fusese intr-un local public din zona, unde ar fi consumat alcool. Avand in vedere starea avansata de ebrietate in care se afla, acesta ar fi fost scos afara din local, pe un scaun. 

In cauza se continua cercetările pentru stabilirea circumstantelor exacte in care s-a produs incidentul”, au precizat anchetatorii.

Cei trei ”glumeți” și barmanița sunt acuzați de tentativă de omor și complicitate la tentativă de omor. Ei au fost audiați mai bine de 12 ore și poliția a prelevat și imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Comentarii Facebook