Miercuri 17 Aprilie

Cum arată jeleul cu care s-a înecat eleva din Cluj. Produsul e popular printre elevi


Eleva din Cluj, care s-a înecat cu un jeleu și apoi a decedat, a consumat un desert popular între copiii. Jeleul respectiv este mare cât o minge de ping-pong și are forma unui ochi.

Acesta este tipul de jeleu cu care fetița de 14 ani din județul Cluj s-a înecat la școală și a murit după aproape o săptămână în care a fost în comă. Are dimensiunea unei mingi de ping pong.

Pe ambalaj nu există o limită de vârstă de la care ar putea fi consumat.

Aceste jeleuri, spun oamenii din zonă, ar fi la modă printre copii. Le puteau cumpăra chiar de la magazinul de lângă școală și costau în jur de doi lei. Ulterior au fost aruncate la gunoi. Cel puțin din magazinul de lângă școală. Cei care le aveau pe raft nu au nici o vină”, a relatat jurnalistul Protv Cluj, Răzvan Dan.

Teodora, fetița de 14 ani din Cluj, care s-a înecat cu un jeleu şi a murit după 6 zile de comă profundă, a șocat toată țara. Specialiştii în prim ajutor spun că dacă profesorii ştiau să efectueze manevra Heimlich, copila ar fi fost salvată. Familia elevei a sperat până în ultimul moment că aceasta își va reveni, însă fata a aşteptat aproape o oră o ambulanţă cu medic care să-i elibereze căile respiratorii, timp în care organele nu au fost bine oxigenate.

Fata de 14 ani care s-a înecat cu un jeleu la şcoală a murit. Adolescenta era în comă de aproape o săptămână, însă decesul fetei nu este doar rezultatul unei întâmplări nefericite. Teodora era în pauză când s-a întâmplat tragedia.

Mânca un jeleu în formă de ochi, de aproape 6 centimetri, şi s-a înecat cu el. Colegii au alertat profesorii, adulții responsabili pentru viața copiilor, care nu au ştiut exact cum să procedeze.  

344806682_225304263456889_8512676483819044125_n.jpg

Comentarii Facebook