Cum arata grass cover -ul care va fi montat pe gazonul de pe Cluj Arena VIDEO


Gazonul de pe stadionul Cluj Arena va fi protejat cu un grass cover folosit la marile concerte din lumea intreaga. Practic, suprafata de iarba va fi acoperita in intregime.
 
"Grass cover -ul este un material special proiectat pentru protectia ierbii. Iarba respira. Nu trec nici mucurile de tigara prin el. Dureaza 18 ore montarea lui, in conditiile in care se lucreaza cu un minim de 10 oameni dedicati, care fac treaba asta permanent. Cu alte cuvinte vor fi doua sau trei schimburi de cate 10 oameni. Dureaza 18 ore si vreo 10 - 12 ore demontarea. Iarba respira si contactul nu este total pentru ca are niste margini care apasa direct pe iarba. Din clipa in care este ridicat, daca iarba este repede stropita in 3-4 ore ecum era inainte", a declarat Minel Stoica, reprezentantul Fun Time Production, organizatorul principal al concertelor Scorpions si Smokie.

 

Montarea grass cover -ului va incepe in cursul zilei de joi si totul va fi gata pana vineri, 7 octombrie. In paralel, se lucreaza la montarea scenei, care trebuie sa fie in "picioare" pana vineri seara.

 

Vezi si...

Scorpions la Cluj! Scena de pe Cluj Arena a inceput sa fie montata Imagini spectaculoase VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook