Cum arată Dacia Nova scoasă de la 17 metri adâncime din lacul Someșul Cald, unde au murit doi bărbați - VIDEO


Dacia Nova care a căzut în lacul Someșul Rece, de pe baraj, incident în care au murit doi bărbați, a fost scoată cu o macara.

Joi, 3 februarie, în jurul orei 16.00, o echipă de scafandri din cadrul Salvamont-Salvaspeo, în colaborare cu echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj și reprezentanți ai companiei A24 Assistance, care au dat curs solicitării de sprijin din partea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, au reușit extragerea autoturismului din Lacul Someșul Cald.

Operațiunea derulată a fost îngreunată de faptul că în zona în care a fost localizat autoturismul s-a identificat o conductă cu apă care asigura alimentarea cu apă potabilă a municipiului Cluj-Napoca.

Nu au mai fost folosite perne de aer. Scafandrii au coborât la 17 metri și au legat mașina cu niște corzi speciale, iar apoi au asistat la ridicarea autoturismului. 

VIDEO de pe fundul lacului Someșul Cald, cu mașina care a căzut și au murit 2 oameni. Ar mai putea fi alte victime prinse

Corpurile neînsuflețite ale celor doi decedați au fost scoase miercuri, 2 februarie, din apă, iar anchetatorii s-au temut că mai este o persoană prinsă sub mașină. Autoturismul era răsturnat și nu se putea vedea dacă mai e cineva în habitaclu, din cauza mâlului. Din fericire, nu a mai fost găsită nicio altă persoană înecată.

Șoferul care a căzut cu mașina în lacul Someșul Cald venea de la un salon de tatuaj

În continuare, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier efectuează cercetări pentru a stabili situația exactă care a dus la producerea evenimentului rutier, în cadrul unui dosar pneal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

page.jpg

Comentarii Facebook