Boc despre acuzațiile că Ionuț Rusu, șeful Sălii Polivalente Cluj, a bătut un angajat: ”Nu pot fi eu arbitru. Nu îl susțin”


Primarul Emil Boc a spus că a citit despre noile acuzații aduse directorului Sălii Polivalente Cluj, Ionuț Rusu, care ar fi bătut un angajat. 

Primarul a spus că nu îl susține în acea funcție și că nu poate fi arbitru la acest conflict. 

Îl susține legea, nu îl susțin eu. Are acolo un Consiliu de Administrație. Nu îmi este subordonat mie. Legea trebuie să se aplice în raport cu orice cetățean. 

Nu știu de ce credeți că el depinde de mine. Nu are contract cu mine. Nici administrativ, nici de altă natură. Are un contract cu orașul. Dacă face treabă e bine și dacă nu face treabă iarăși e bine.

Am cerut Consiliului de Administrație să verifice noua sesizare. Este un subiect pe care nu pot să spun că nu l-am văzut. Nu pot să spun că nu mă interesează, pentru că mă interesează. Nu am putere de a interveni. 

Nu pot fi eu arbitru la fiecare conflict, dacă se ceartă oamenii într-o instituție. Vom aplica legea. Legea este una pentru toți și se va aplica.

Nu-mi cereți să fiu arbitru unde nu am competențe și nu am fost prezent, nu cunosc date. I-am cerut președintelui Consiliului de Administrație, domnul Petru Călian, să analizeze situația. Am înțeles că este o anchetă pe rol la Poliție și vom vedea ce spune și aceasta. 

Am citit ce s-a scris în presă despre caz. Nu am fost prezent acolo”, a spus primarul Emil Boc.

Bătaie la Sala Polivalentă Cluj sau BÂLCI? Directorul Ionuț Rusu spune că nu l-a bătut: ”S-a dat singur cu capul de birou!” - EXCLUSIV

Ionuț Rusu s-a mai bătut cu un angajat în 2017

În 2017, Ionuţ Rusu, directorul Sălii Polivalentei, a fost filmat în timp ce lovea cu pumnii şi picioarele, ca un adevărat luptător de kick-boxing, un subordonat.

Ionuţ Rusu a spus atunci că a fost o dispută, dar că nu l-a agresat. Imaginile prezentate de NCN Cluj sunt evidente. Ionuț Rusu l-a împins pe angajat și l-a lovit cu pumnul. 

Cu o lună mai devreme, Ionuț Rusu a fost încătușat de Poliţie pentru că ar fi încercat să penetreze în perimetrul securizat al Polivalentei, în care se efectua un control anti-tero.

În luna iunie 2021, acesta a fost acuzat de un clujean că i-a jignit prietena, iar apoi l-a lovit, în centrul Clujului, pe strada Universității. 

Și atunci, Ionuț Rusu, directorul Sălii Polivalente Cluj, a spus că el nu a fost implicat: ”A fost o altercație verbală. Eu am intervenit între părți pentru a-i despărți, pentru că eu sunt un suflet bun și intervin când prietenii mei au probleme”, a declarat Ionuț Rusu. Acesta spune că nu a fost lovit de nimeni și nu a lovit pe nimeni. 


Comentarii Facebook