Cum arata acum centura Valcele - Apahida Galerie FOTO

 

Centura Valcele - Apahida ar trebui sa fie data in folosinta in 30 septembrie si lucrarile au costat pana acum 520 de milioane de lei, fata de 192 de milioane cat s-a anuntat initial.

 

Santierul Centurii Valcele-Apahida a inceput in 2006, dar drumul de 23,6 kilometri nu a fost dat inca in folosinta. Motivul principal al intarzierilor l-au reprezentat alunecarile de teren.  Initial centura a fost estimata la 50 de milioane de euro, dar pretul a crescut pana acum cu 150%. Premierul Emil Boc a anuntat de mai multe ori ca centura va fi gata, dar muncitorii nu au reusit inca sa finalizeze lucrarile.

 

Vizitele primului ministru s-au inmultit,  ultima fiind facuta chiar astazi. Emil Boc nu se mai incumeta, insa, sa anunte terminarea lucrarilor la centura Valcele-Apahida, dupa ce pana acum nici lauda si nici amenintarile la adresa firmei care efectueaza lucrarea nu au functionat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj au declarat ca termenul de finalizare provizorie a centurii este 10 noiembrie si ca data de 30 septembrie, care este trecuta pe panourile de informare amplasate la intrare si iesire de pe centura, sunt mai vechi.

 

Centura va fi finalizata in totalitate in 1 iunie 2012.

 

Vezi si...

Imagini incredibile cu dezastrul de pe centura Valcele - Apahida! VEZI cum raspunde Boc VIDEO

Comentarii Facebook