Cum a reușit un cuplu de hoți să fure peste 12.000 de euro dintr-o mașină, în cartierul Gheorgheni. Ambii au ajuns pe mâna polițiștilor



Polițiștii clujeni au identificat și reținut două persoane care ar fi sustras peste 57.000 de lei dintr-o autoutilitară. Prejudiciul a fost recuperat parțial, iar autoturismul folosit de cei în cauză a fost ridicat.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 3 Poliție, au fost identificate două persoane bănuite de comiterea unui furt din auto”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data de 6 septembrie a.c., cei doi ar fi urmărit persoana vătămată care se deplasa cu o autoutilitară și colecta încasările din vânzări din mai multe locații din Cluj-Napoca și Florești.

În momentul în care autoutilitara persoanei vătămate era parcată pe strada Septimiu Albini, din Cluj-Napoca, cei în cauză ar fi spart geamul portierei, iar din interior ar fi sustras peste 57.000 de lei.

În urma sesizării, polițiștii au reușit să îi identifice pe cei doi, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani și o femeie de 34 de ani, din Turda.

La data de 15 septembrie a.c., cei doi au fost depistați în trafic de către polițiștii Secției 6 Poliție, pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar în baza mandatelor de aducere au fost conduși la sediul poliției. Astfel, au fost recuperați 18.100 lei și 2.000 de euro, bani găsiți asupra acestora. De asemenea, autoturismul folosit de cei doi a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți 24 de ore de către polițiști, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

La data de 16 septembrie a.c., magistrații au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar față de femeie a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Comentarii Facebook