Cum a furat un hoț 1.800 lei dintr-un bar din Dej. A fost surprins de camerele de supraveghere băgând banii la chiloți VIDEO


Proprietarul unui bar din Dej a fost păgubit cu 1.800 lei, după ce un client i-a furat banii dintr-un dulap.

Barbatul, un client fidel in ultimele zile al barului respectiv in care se află si cateva aparate de jocuri electronice, probabil satul sa tot piarda bani la aparate, s-a decis sa isi refaca bugetul prin metode nu tocmai legale. A profitat de faptul ca barmanita se afla la o masa unde servea un client si a stat pitit langa bar, neobservat, asteptand momentul in care poate da lovitura, scrie dejeanul.ro.

Acesta a intrat după bar, de unde a sustras suma de 1.800 lei dintr-un dulap, bani pe care și i-a băgat apoi la chilorți. S-a întors la aparatul la care se șuca, și-a terminat berea, a scos banii și i-a băgat în buzunar apoi a plecat.

Totuși, bărbatul nu știa că este înregistrat de camerele de supraghere și că i-a fost monitorizată întraga ”operațiune”.

Proprietarul barului a depus plangere la politie, dar pana in momentul de fata, nu a fost identificat. Putinii clienti care au reusit sa intre in vorba cu barbatul au inteles ca acesta este cazat undeva in zona Dejului pentru o perioada scurta de timp, aflandu-se in trecere, in interes de serviciu.

Aceiasi clienti le-au povestit politistilor si faptul ca barbatul este originar dintr-un judet al Moldovei.

Comentarii Facebook