Cum a fost ucis bărbatul din Moldovenești, Cluj, de către soția sa. Ce au descoperit procurorii clujeni


Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a fost înregistrat marți un dosar de urmărire penală având ca obiect infractiunea de violență în familie, dosarul fiind instrumentat ca urmare a crimei din comuna Moldovenești. În acest caz, o femeie de 29 de ani este acuzată că și-a omorât soțul de 66 de ani.

În urma cercetărilor întreprinse de procuror, cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității de la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, a rezultat bănuiala rezonabilă că pe fondul unei stări conflictuale mai vechi și al consumului de alcool, în noaptea de 18/19.04.2022 o persoană de sex masculin din comuna Moldovenești a fost omorâtă  în domiciliul conjugal prin asfixie mecanică de soția sa”, au declarat procurorii clujeni.

Citește și: Crimă odioasă în Săptămâna Mare. O femeie din comuna Moldovenești, județul Cluj și-a ucis soțul. Femeia a fost reținută și acuzată de omor

În acest context s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectă, care ulterior a fost reținută de procuror.Subsecvent, s-a procedat la punerea în mişcare a acțiunii penale, astfel că inculpata a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă în cursul zilei de 20.04.2022”, au mai spus procurorii clujeni, notează cluj24.ro.


Comentarii Facebook