Cum a fost surprins Emil Boc joi dimineața! Clujenii l-au spionat și URMĂRIT - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a spus că el se duce dimineață de dimineață spre locul de muncă pe jos, iar clujenii l-au urmărit, în Piața Lucian Blaga. 

 

Primarul Emil Boc a fost surprins în timp ce se grăbea spre Primărie, probabil pentru a nu întârzia la birou. Imaginile demonstrează că politicienii ar face bine să și facă ceea ce spun, pentru că totul este la vedere în ziua de azi.

 

Eu mă duc în fiecare zi pe jos spre Primărie, fac 20 de minute. Când pot mă duc și cu transportul în comun, mai vorbesc cu oamenii. Seara când mă duc spre casă încerc să mă duc tot cu transportul în comun”, a spus primarul Emil Boc, miercuri dimineața.

 

Edilul șef susține că mersul pe jos previne și depresia. În imagini el apare cu un telefon în mână, pe care pare a citi ceva mesaj sau articol de presă.

 

Mi-a spus un specialist că cei care circilă cu mașina nu se raportează la ceilalți oameni. Nu mai există comunicare. Nu este benefic nici pentru starea de sănătate să circuli numai cu mașina și să nu faci mișcare, pentru că poate conduce la depresii. Primul sfat pe care îl dădea specialistul să vă faceți un traseu de 30 de minute de mișcare. Îmbunătățește starea ta de sănătate. Mai spune că în Marea Britanie o treime din populația până la 25 de ani nu și-a luat permisul, iar mai puțin de jumătate dintre cei de până la 20 de ani și-au luat permisul. Oamenii au înțeles că folosesc mașina maxim 10% din timp pe zi și că nu merită să mai aibă mașină”, a mai spus Emil Boc.

Comentarii Facebook