Cazul muncitorului marocan înșelat într-un supermarket din Cluj-Napoca s-a dovedit a fi o MINCIUNĂ - UPDATE


Oncos a verificat imaginile și afirmă că clujeanca minte și că cetățeanul marocan nu a fost înșelat de nimeni. Ulterior, clujeanca a afirmat că ea nici nu a fost acolo și că a povestit ce a auzit, deși susținea sus și tare că a fost martora incidentului.

Oncos a verificat imaginile VIDEO din cazul ”marocanului înșelat la casa de marcat” și a reieșit că acuzațiile sunt FALSE

---------------------

Știrea inițiuală

O clujeancă a asistat la o scenă într-un cunoscut supermarket clujean, unde un muncitor marocan a fost prostit de casier, care a profitat de faptuș că omul nu cunoaște banii din România.

Ce s-a întâmplat e o schemă simplă: i-a luat o bancnotă de 100 de lei și i-a dat rest 30 de bani, în loc de 60 de lei. 

”Vreau sa va aduc la cunoștință un eveniment de toata jena care s-a întâmplat în seara asta la acest magazin Oncos, în jurul orei 17:30-18:00. 

În fața mea la casa de marcat a fost un băiat de culoare (marocan), de care a profitat în ultimul hal casierul prezent.

După ce și-a pus pe masa toate produsele în valoarea a 29.70 RON, cum scria și pe casa de marcat, acest casier i-a spus acestui băiat suma pe care trebuia să o achite, dar acesta nu înțeles. 

Am încercat să îi spun în engleză, dar nu știa nici această limbă... S-a uitat băiatul la suma ce era acolo, avea câțiva lei în mână, dar nu chiar suma exactă și a scos din buzunar mai multe bancnote de 100 lei, de 50 lei. I-a dat casierului 100 lei și atunci ca să vedeți invidia și nerușinarea de pe fața casierului, care a spus: ”No, are bani ăsta”.

I-a dat rest băiatului 30 bani... Când l-am atenționat să îi dea restul cum trebuie îmi spune mie că el a mai cumpărat și a mai dus din cumpărături la mașină... 

N-am mai insistat. Când am ieșit, l-am găsit în stația de tramvai spre Bld Muncii... Om muncit, abia ieșit de la lucru, cu hainele și adidașii rupți,  plin de noroi.

Ajunge să-și bată joc de el un gunoi de om? Dacă era unul îmbrăcat la 4 ace, cu ceas de 40 de milioane, pe ăla nu-l poți prosti. Dar vine unul sărac, săracul care a lucrat pentru acei bani și și-a rupt spatele pentru acei bani.

Mi s a rupt sufletul. Sper să îi ajute la fel Dumnezeu acelui casier…”, a relatat Adriana, pe grupul Mămicilor din Cluj-Napoca.

Aceasta a spus că va reveni la magazin pentru a discuta cu șeful casierului și pentru a cere verificarea camerelor de supraveghere. 

Din păcate n-am apucat sa opresc pe băiatul respectiv. Pe când am ajuns în stația de tramvai deja a pornit tramvaiul și el a urcat. Dar mâine (n.red. sâmbătă) se rezolva. Dacă da Domnul poate am noroc și va fi chiar el pe tură, iar îl voi face vedeta”, a mai spus clujeanca.

Știri de Cluj solicită conducerii supermarketului să facă o anchetă, pentru a lămuri acest incident devenit viral pe Facebook.

Comentarii Facebook