Emil Boc a salvat un câine și acum îi caută stăpânul - FOTO și VIDEO


Primarul Emil Boc a salvat un câine care i-a sărit în fața mașinii în timp ce ieșea de la supermarketul de pe strada Frunzișului. Primarul îi caută acum stăpânii, iar între timp îl va ține în biroul de la Primăria Cluj-Napoca.

Emil Boc a oprit mașina când a văzut câinele, iar tot traficul s-a blocat. Cineva i-a adus câinele și l-a dus la biroul de la Primărie. 

Edilul șef i-a cumpărat mâncare și a prezentat cățelul, spunând că îi caută stăpânii. ”În seara asta, am găsit un catelus, cred pierdut, in sensul giratoriu de pe strada Frunzisului, Zorilor. Dacă îl recunoașteți, va rog sa sunați la 0264- 984 , telefonul primarului, Primaria Cluj-Napoca , 24/24. Cățelușul nu are Cip sau alt element de identificare. Va multumesc!”, a precizat Emil Boc.

Cu acest gest, primarul Emil Boc mai spală din gafa făcută zilele trecute de organizatorii Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca, care i-au dat afară pe reprezentanții Asociației pentru protejarea animalelor NUCA, pentru că „nu se integrează” în peisaj.

Cei de la Asociație derulau o campanie de conștientizare a clujenilor față de importanța salvării câinilor fără stăpân. În cele din urmă, organizatorii Târgului au reveni asupra deciziei, după ce clujenii i-au ”urechiat” pentru lipsa lor de empatie și solidaritate.

Asociația pentru protejarea animalelor NUCA, dată afară de la Târgul de Crăciun Cluj, pentru că „nu se integrează”

Comentarii Facebook