Cum a ajuns toaleta in mijlocul strazii Septimiu Albini


Autoritatile au lansat o adevarata ancheta pentru a stabili cum a ajuns toaleta ecologica in mijlocul strazii Septimiu Albini.

"Este vorba despre o toaleta, pe care o foloseste firma Brantner Veres, care lucreaza cu detinutii si cand scot detinutii la lucru merg cu toaleta dupa ei.

Marti, 3 aprilie, masina firmei de salubritate a ajuns in zona, pe strada Septimiu Albini, soferul a amplasat toaleta in parcarea unui cetatean. Detinutii si-au vazut de treaba si, cand proprietarul parcarii s-a intors acasa, si-a gasit locul ocupat. Nervos a tras toaleta in mijlocul drumului, intr-un semn de revolta", a precizat un locatar de strada Septimiu Albini.

 

Oamenii au crezut initial ca ar fi fost o farsa de campanie electorala, prin care sa se compare orasul cu o toaleta portocalie, dar ulterior s-a stabilit ca WC -ul apartinea firmei Brantner Veres.

 

Toaleta in drum pe strada Septimiu Albini! Soferii au facut soc VIDEO si FOTO


Soferii care au trecut marti dupa-amiaza pe strada Septimiu Albini, din Gheorgheni, au dat peste o toaleta in mijlocul drumului o toaleta publica. Citeste mai departe...

Comentarii Facebook