Cum a ajuns o mașină în râul Arieș. Șoferul din Cluj-Napoca a lovit mai mulți copaci înainte să plonjeze cu mașina în râu, spun polițiștii


Joi, pompierii clujeni au intervenit cu barca de salvare pe râul Arieș, în afara localității Lungești, unde o mașină s-a scufundat. Pompierii au reușit să aducă autoturismul la mal, însă în interiorul acestuia nu a fost găsită nicio persoană. 

Polițiștii au continuat cercetările și au stabilit noi detalii în anchetă. Șoferul autoturismului scufundat este un bărbat de 83 de ani din Cluj-Napoca, care într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit mai mulți arbori situați în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier înregistrat la data de 22 iunie a.c., în jurul orei 15.00, pe DN75, în afara localității Lungești, comuna Iara, polițiștii au stabilit, conform primelor verificări, că ar fi vorba despre un bărbat, de 83 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism înspre municipiul Turda, iar, într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând mai mulți arbori situați în afara părții carosabile.

După impact, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat în râul Arieș, în zona km 140+750m, de unde reprezentanții I.S.U. Cluj au extras autoturismul până pe malul râului.

Astăzi, 23 iunie, polițiștii din Cluj, alături de reprezentanții I.S.U. Cluj și Salvamont Cluj, continuă cercetările în zona respectivă”, transmite IPJ Cluj.

Citește și: Mașină scufundată în râul Arieș! Pompierii din Cluj-Napoca intervin cu o barcă de salvare - VIDEO

Comentarii Facebook