Culmea TUPEULUI din partea unui bărbat din Gherla. S-a dus să preschimbe un permis fals


Un bărbat de 33 de ani este cercetat de polițiști după ce ar fi prezentat autorităţilor documente false în vederea preschimbării unui permis de conducere.

În fapt, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a stabilit că bărbatul de 33 de ani ar fi prezentat documente false lucrătorilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Inmatriculare a Vehiculelor Cluj”, potrivit oamenilor legii.

Acesta a solicitat preschimbarea unui permis de conducere emis de autorităţile maghiare, depunând la dosarul necesar acestei operaţiuni o declaraţie notarială falsă, care atesta autenticitatea permisului, precum şi faptul că nu i-a fost suspendat sau anulat dreptul de a conduce vehicule.

În urma verificărilor desfăşurate de poliţişti a rezultat că bărbatul nu figurează cu permis de conducere emis de către autorităţile maghiare, iar permisul de conducere cu seria indicată este eliberat pentru o altă persoană.

Față de bărbatul de 33 de ani, din Gherla, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de fals în declaraţii şi uz de fals, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook