Cu Mercedesul de lux face ce vrea în Cluj-Napoca. Pentru fapta ASTA trebuia să rămână fără permis - FOTO

 

Șoferul unui Mercedes de lux, care a depășit fără nicio problemă o coloană care aștepta la bariera de pe Tăietura Turcului, a fost fotografiat de o clujeancă.

 

Am vazut ca periodic difuzati poze cu soferii indisciplinati in trafic, asa ca va trimit si eu una facuta cu telefonul mobil la bariera de la Taietura Turcului. 

 

Desi bariera era lasata, soferul cu Mercedesul din stanga n-a avut rabdare sa stea la coada, a depasit toata coloana si s-a pus frumos sa astepte pe contrasens, probabil era foarte grabit. L-am mai vazut prin trafic si se intampla des sa depaseasca coloane, sa parcheze pe unde vrea, nu conteaza ca e trecere de pietoni sau trotuar.

 

Eu sper ca daca se publica poza, o sa se gandeasca de doua ori inainte sa mai faca asa ceva”, ne-a scris Alina Pop.

 

Conform Codului Rutier, fapta comisă de acest șofer se pedepsește cu suspendarea permisului pe 30 de zile: ”Depasirea coloanelor de vehicule oprite la culoarea rosie a semaforului sau la trecerile la nivel cu calea ferata”.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook