Cu ce sumă a fost amendată o barmaniță după ce a servit un client în interiorul localului?


O barmaniță din municipiul Bistrița a fost sancționată de jandarmi cu 2.000 de lei pentru că a servit un client în interiorul localului situat în apropierea gării, cu toate că, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, acest lucru este interzis în localitate.

Potrivit unei informări remise luni de Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, femeia a fost surprinsă în timp ce îl servea pe client în interior și a fost amendată.

Persoana în cauză a fost sancționată cu 2.000 de lei amendă, pentru nerespectarea măsurilor stabilite potrivit art. 5, alin. 3, lit. f, privind suspendarea temporară a activității acestor operatori economici. Operatorii economici trebuie să cunoască faptul că în această perioadă nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci (conform art. 6, pct. 7, H.G. nr. 3 din 13.01.2021)”, a transmis Jandarmeria.

Începând cu data de 12 ianuarie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a decis ca, la nivelul municipiului Bistrița, să fie stopată temporar activitatea în interior a restaurantelor, barurilor, cafenelelor, sălilor de jocuri de noroc, cinematografelor și instituțiilor de spectacole.

Comentarii Facebook