Cu caiacul pe Someș! Clujenii pot să profite sâmbătă de vremea frumoasă testând în Florești caiacul gratuit la Someș Delivery


Sâmbătă se anunță vreme frumoasă, iar clujenii dornici de aventură pot să testeze gratuit caiacul la Someș Delivery, ediția de la Florești. Instructori specializați te asistă, dacă nu ai mai încercat, spun organizatorii.

„Culoarul Verde – Albastru la Someș înseamnă mai mult decât realizarea unei piste de biciclete impresionante sau crearea de coridoare pietonale. Someșul Culoar Verde – Albastru înseamnă în egală măsură dezvoltarea unor spații verzi ample în apropierea râului, parcuri și arii naturale urbane, un tranzit verde (piste de biciclete) care poate rezolva aglomerația traficului rutier,  apă curată și lipsită de deșeuri de care ne putem bucura și în care putem înota și practica sporturi de apă și pe lângă apă”, transmit organizatorii.

În 29 iulie, floreștenii pot veni să exploreze lacul cu caiacul propriu sau cu caiacele pe care organizatorii evenimentului le vor pune la dispoziție începând cu ora 15:00. Clujenii pot veni cu bicicleta la locație printr-un tur velo care va porni la ora 10:00 din zona intrării în Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia" de pe strada Tăietura Turcului.

Comentarii Facebook