Duminica 28 Aprilie

CTP Cluj suplimentează mai multe linii de transport în comun cu ocazia derby-ului „U” Cluj-FCSB


U Cluj - FCSB, meci contând pentru etapa a 26-a din campionatul României, este programat, luni, 19 februarie, de la ora 20:30, pe Cluj Arena. CTP Cluj anunță suplimentarea unor linii de transport în comun cu ocazia acestui eveniment.

„Cu ocazia meciului de fotbal dintre “U” Cluj – FCSB, care are loc în data 19 februarie, de la ora 20:30, CTP Cluj-Napoca anunță suplimentarea liniilor: 6, 25, 101, 102, 30, M26, pentru a facilita deplasarea suporterilor înspre și dinspre Cluj Arena”, anunță Compania de Transport Public Cluj-Napoca.

U Cluj şi FCSB încheie etapa a 26-a din SuperLiga cu un meci în care gazdele îşi joacă una dintre ultimele şanse la un loc în play-off, în timp ce oaspeţii caută să se distanţeze cât mai mult în fruntea ierarhiei înainte de înjumătăţirea punctelor.

U Cluj ocupă locul 10, cu 33 de puncte, la două puncte distanţă de Petrolul, care e pe 6, dar care a evoluat deja în această rundă, şi vine după o victorie, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri în ultimele cinci partide din campionat, iar în etapa precedentă a remizat în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 2-2.

Comentarii Facebook