Crin Antonescu HUIDUIT la Cluj de protestatarii anti - Roșia Montană: ”Ai luat șapgă barosană, pentru Roșia Montană” - VIDEO

 

Liderul PNL, Crin Antonescu, este așteptat de protestarii Roșia Montană, în fața sediul PNL Cluj, de pe Bulevardul Eroilor.

 

Unele surse susțin că protestatarii i-au pregătit și niște roșii lui Crin Antonescu așa cum a fost așteptat și ministrul Dan Șova la Cluj, în luna iunie.

 

Liderul PNL susține la această oră o conferință de presă la sediul partidului, de pe Bulevardul Eroilor. 

 

Jandarmii s-au mobilizat de această dată, pentru a fi evitate problemele de acest gen. De asemenea, sediul PNL Cluj s-a transformat într-o ”fortăreață”, toată lumea care intră este legitimată. În plus, poliția se află pe Bulevardul Eroilor de la prima oră a dimineții, agenții fiind mobilizați special pentru vizita liderului PNL, Crin Antonescu.

----------------------------------------------------------------------------

UPDATE (12.15)

 

Antonescu a părăsit sediul PNL Cluj, în jurul orei 12.00, într-un VW Touareg, fără a da ochii cu protestatarii Roșia Montană. SPP -iștii și jandarmii au ținut lumea de-o parte, după modelul brevetat de Ion Iliescu în anii 90.

 

Pentru mine aceste manifestări de dorință sunt cât se poate de serioase, sunt luate în serios și sunt privite ca un mesaj social autentic”, a spus Crin Antonescu, legat de protestul ecologiștilor.

 

În timp ce președintele PNL părăsea sediul partidului la bordul mașinii de teren, manifestanții au scandat: ”Ai luat șapgă barosană, pentru Roșia Montană!”.

Comentarii Facebook