Criminalul din Baciu, condamnat la închisoare pentru o altă agresiune, a fost lăsat în libertate de autorități


Masacrul din Baciu putea fi evitat dacă autoritățile își făceau treaba. Bărbatul care și-a ucis mama și bunica avea de executat o condamnare de un an de închisoare, înainte să comită cele două crime odioase, însă era în libertate, datorită procedurilor birocratice. 

Detaliile cumplite ies la iveală în urma anchetei dublei crime din Baciu. Individul le-ar fi bătut pe cele două femei până le-a lăsat fără suflare, iar abia după aceea le-a secerat trupurile cu un cuţit. Ulterior început să cureţe locul şi a făcut duş. După crime, s-a dus la magazin după alcool şi ţigări. Era extrem de agitat, au povestit martorii. În faţa anchetatorilor, n-a recunoscut nimic, a transmis stirileprotv.ro

Citește și: Dublă crimă în Baciu. Comunitatea este în stare de șoc / UPDATE: Imagini cu agresorul

Criminalul din Baciu are un cazier bogat. Este cunoscut în cercurile de interlopi din Timiș 

Bărbatul care și-ar fi ucis mama și bunica are un cazier bogat și este un cunoscut al cercurilor interlope din Timiș. A mai avut condamnări pentru ultraj și bătăi, iar anul trecut, din cauza violenței, chiar mama lui a cerut un ordin de protecție pentru 3 luni. În data de 11 mai, individul a fost condamnat la un an de închisoare pentru lovire. Însă, culmea, acesta a rămas în libertate și a continuat să locuiască împreună cu mama și bunica lui.

Citește și: Noi detalii ies la iveală în cazul dublei crime din Baciu! Mama bărbatului ceruse ordin de protecţie, însă l-a primit din nou în casă pe agresor

Suspectul nu a ajuns după gratii. El figura în acte cu domiciliul în Italia, iar codul de procedura penală spune că inculpatul este citat și primește sentinţa la adresa unde locuiește, a scris clujust.ro. „Până la acest moment nu s-a întors dovada de comunicare a hotărârii cu străinătatea, respectiv, cu Italia, pentru a se putea exercita calea de atac în termen procedural. Prin urmare, mandatul de executare nu a fost pus în aplicare”, transmite Judecătoria Cluj-Napoca. 

Însă individul nu mai era în Italia, ci se plimba liber prin Cluj-Napoca. Iar anchetatorii nu l-au căutat, fiind condamnat pentru o infracțiune comună. Acum, dacă va fi găsit vinovat, suspectul poate să stea după gratii 25 de ani.


Comentarii Facebook