Noi detalii ies la iveală în cazul dublei crime din Baciu! Mama bărbatului ceruse ordin de protecţie, însă l-a primit din nou în casă pe agresor


Noi detalii șocante ies la iveală în cazul dublei crime din Baciu, care a șocat clujenii. Mama bărbatului de 30 de ani obţinuse anul trecut ordin de protecţie împotriva sa, după ce acesta ar fi fost violent şi a fost nevoită să cheme poliţia. Mai târziu însă, l-a primit în propria casă pe agresor. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional!

Omorul a fost comis pe strada Corbului. Un bărbat cu probleme psihice, care fusese internat de câteva ori la Psihiatrie, și-a ucis cu cuțitul mama și bunica, pe fondul consumului de droguri. Agresorul, Al Shamali Omar Jamal, a fost prins chiar în casa în care a comis crima.

Mama bărbatului de 30 de ani obţinuse anul trecut ordin de protecţie împotriva sa, după ce acesta ar fi fost violent şi a fost nevoită să cheme poliţia. Atunci, individul a făcut scandal şi cu oamenii legii, pe care i-a scuipat. Ulterior, i s-a făcut dosar penal pentru ultraj şi urma să se înfăţişeze în faţa instanţei în luna octombrie. În tot acest timp, ca să nu încalce ordinul de protecţie, tot mama îi plătise şi chiria într-un apartament din Floreşti. După doar o lună, ea a cerut în instanţă anularea ordinului însă judecătorii nu au fost de acord. Aşa că l-a primit din nou în apartamentul din Baciu, unde avea să îşi găsească şi sfârşitul alături de bunica bărbatului, scrie Observator

În luna mai 2022, criminalul primise o condamnare cu executare la un an pentru că îl lovise pe un bărbat. În plus, mai avea şi un rest dintr-o condamnare din 2012, când a fost eliberat condiţionat. Deşi condamnat de trei luni, bărbatul nu a ajuns în spatele gratiilor din cauza unei proceduri birocratice. Individul îşi dăduse în timpul procesului adresa din Italia, unde locuise o vreme. Astfel că încă nu i se comunicase oficial condamnarea, iar bărbatul mai are şi acum drept de apel în termenul de 10 zile. Dacă l-ar fi căutat însă la adresa din buletin, în acest moment, ar fi fost în spatele gratiilor şi probabil nu ar mai fi avut loc incidentul dramatic, notează sursa citată. 

Cât priveşte dubla crimă de miercuri, se pare că individul le-ar fi ucis mai întâi pe cele două femei în bătaie, ulterior le-a tăiat cu cuţitul, s-a apucat de spălat prin casă şi a făcut duş. Criminalul, care a practicat şi boxul, nu recunoaşte faptele. Dubla crimă a fost descoperită de fratele criminalului şi tatăl său vitreg, care îngrijoraţi că femeile nu mai răspund la telefon au venit să vadă ce se întâmplă.

Comentarii Facebook