Cozi interminabile la parcările din centrul orașului. Șoferii stau și jumătate de oră ca să prindă un loc - VIDEO


În ciuda faptului că parcările din centrul orașului, aflate în administrarea autorităților locale, produc anual încasări masive, având tarife extrem de piperate, acestea  nu oferă servicii pe măsură și sunt extrem de aglomerate. 

,,Deși Primăria are în administrare parcările din centrul Clujului din Piața Unirii, Piața Cipariu, Piața Mihai Viteazul și Moților care produc încasări anuale de 1 milion de euro, calitatea serviciilor oferite lasă de dorit. Timpul de așteptare pentru accesul în parcarea de la  Piața Unirii este de cel puțin 30 minute și coada la intrare ajunge până în dreptul trecerii de pietoni de la cofetăria Carpați.

La intrare există o singură cameră pentru identificarea numerelor de înmatriculare care dă rateuri foarte des. Adică la ieșire, când să plătești la automat, numărul mașinii nu va exista în sistem și va trebui să folosești aparatul de plată cash. Care nu acceptă decât anumite tipuri de bancnote și va trebui să apelezi mai departe la supraveghetorul parcării pentru plată. Durata ieșirii se lungește nejustificat și astfel se așteaptă mult la intrare, capacitatea parcării fiind limitată.

Cam asta este din păcate capacitatea administrativă a Primăriei, cu o minimă investiție și o mai bună organizare s-ar putea optimiza ușor accesul în parcări. 

Nici nu vreau să-mi imaginez cum va arăta traficul în Centru anul viitor când vor începe lucrările pentru descărcarea de sarcină arheologică la Metrou pe latura din Piața Unirii cu Consulatului Ungariei!” a semnalat consilierul USR, Călin Groza. 


Comentarii Facebook