Coronavirusul pune Primăria Cluj-Napoca pe butuci! Direcția Tehnică e în izolare și personalul e îngrijorat


Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Cluj-Napoca este blocată după ce 90% dintre angajați sunt în izolare, așteptând rezultatele privind testarea pentru coronavirus. 

Directorul Direcției Tehnice, Virgil Poruțiu, a fost diagnosticat săptămâna trecută cu coronavirus, iar apoi a fost depistată bolnavă și secretara Direcției. Cu aceasta au intrat în contact toți angajații din subordine, care acum așteaptă rezultatele pentru a vedea dacă sunt bolnavi. 

Din Direcția Tehnica sunt în izolare toți. Doar un om pe serviciu mai merge. Își fac probleme ca dacă o sa iasă pozitivi toți ce vor face. Toți au venit în contact unii cu alții. E panică în tot aparatul Primăriei”, ne-a precizat un angajat.

Oamenii solicită testarea în masă a tuturor angajaților. Primarul Emil Boc a explicat deja că acest lucru se poate face numai confom anchetelor epidemiologice. ”Se face o anchetă epidemiologică și ia legătura cu cel depistat pozitiv, care declară contacții direcți, adică cei care au stat la o distanță mai mică de un metru, fără mască, mai mult de 15 minute. Pentru ceilalți se recomandă să sune la medicul de familie sau să își facă test pe cont propriu, pentru că nu este un cadru legal să se facă test gratuit”, a precizat primarul Emil Boc.

Doi directori ai Primăriei Cluj-Napoca au coronavirus. Funcționarii sunt panicați și cer să se facă teste

Comentarii Facebook