Coroian îl atacă pe Uioreanu: "Nu a făcut nimic pentru Spitalul Regional de Urgenţă, deşi era un punct din campanie" VIDEO


Liderul consilierilor judeţeni ai PDL Cluj Alexandru Coroian spune că proiectul privind Spitalul Regional de Urgenţă trebuia să fie luat în seamă de Uioreanu, însă susţine că acest lucru nu s-a întâmplat. 

"Spitalul Regional de Urgenţă din iunie până azi, administraţia locală nu a făcut niciun demers pentru a continua acest proiect. Şi mai mult s-au ridicat şi nişte probleme legate de teren şi finanţare. Unul dintre punctele domnului Uioreanu din campanie se referea la acest obiectiv. Nu s-a făcut niciun demers. De bani nu putem povesti, pentru că nu există nici măcar o intenţie a Ministrerului să se finanţeze acest proiect, iar la această oră Uioreanu se ocupă de alte subiecte care nu reprezintă un interes real cum ar fi alegerea numelui pentru Aeroportulu Internaţional Cluj", a spus Alexandru Coroian.

Astfel, PDL Cluj vrea să înfiinţete demararea unei licitaţii pentru, studiu de documentare "care ne va indica soluţia de finanţare. Avem 3 variante de finanţare: legea partenerialtului public privat, concesiunea clasică de lucrări sau achiziţia clasică", a mai spus Coroian.

Comentarii Facebook