Copilul fugit de acasă din Florești a fost abuzat sexual de un pedofil în Baciu


Copilul care a dispărut din Florești la finele lunii ianuarie a fost abuzat de un pedofil din Baciu. 

Polițiștii l-au găsit pe băiatul care dispăruse de acasă timp de 2 zile, iar apoi au continuat cercetările. Așa s-a stabilit că acesta a locuit la un tânăr în Baciu, care l-a abuzat sexual. 


Bărbatul din Baciu, care a abuzat copilul, a fost arestat


La data de 20 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 21 de ani, din comuna Baciu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, în perioada 27-29 ianuarie a.c., în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Baciu, împreună cu un minor ar fi întreţinut acte sexuale cu acesta. 

La data de 21 februarie, tânărul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.


Copilul fugit din Florești ar fi fost racolat în Gara Cluj


Copilul de 13 ani a dispărut de acasă în 27 ianuarie 2021. El s-a dus la un magazin a cumpărat un pet de bere și a plecat direct spre Gară, de unde ar fi fost racolat de pedofilul din Baciu. 

Copilul a fost găsit după două zile în Baciu și a fost chemată Protecția Copilului, care a declanșat o anchetă.

Comentarii Facebook