Copilul de 8 ani din Cluj a fost ucis cu premeditare. Tatăl s-a plimbat două zile cu el în mașină


Judecătorii de la Tribunalul Cluj au spus că băiatul de 8 ani a fost ucis cu premeditare, în noaptea de sâmbătă spre duminică, dar a fost găsit numai mați dimineața. 

La data de 25 iulie, începând cu ora 22:00 aproximativ, inculpatul T. G. l-a lipsit de libertate pe fiul său minor T.G. jr. iar în noaptea de 25 spre 26 iulie, în urma unei acțiuni premeditate, inculpatul l-a ucis prin înjunghiere în zona toracică stângă cu un corp tăietor înțepător. La data de 28 iulie în jurul orei 11:00 minorul a fost găsit decedat pe bancheta din spate a autovehiculului folosit de inculpat, abandonat pe partea dreaptă a unui drum județean orientat cu fața către satul Filea de Jos”, au spus magistrații clujeni, potrivit Mediafax. 

Tatăl bănuit că și-a omorât copilul a fost prins. A încercat să se sinucidă LIVE

Takacs Gyorgy, tatăl copilului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie în modalitatea omorului calificat.

Șeful Poliției Cluj, Ciprian Rus, numit fără concurs, REPETENT în cazul copilului omorât de tatăl său! Cum s-au bâlbâit polițiștii

Bărbatul este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență – Secția Chirurgie ATI 1, unde primește îngrijiri medicale după o tentativă de suicid.

Mama băiatului omorât de tatăl lui: În sufletul meu simt o bucurie că trăiește. Așa va suferi o viață întreagă - AUDIO 

Luni după-amiaza, în jurul orei 19.00, o clujeană a văzut Dacia pe care o conducea Takacs Gyorgy, între  localitățile Filea de Jos și Lita. Femeia nu a alertat poliție, pentru că nu avea încredere, dar polițiștii au luat legătura cu ea după circa o oră, ca urmare a unei postări pe care aceasta a făcut-o pe Facebook. Echipajele au patrulat prin zona indicată, dar nu au mai găsit autoturismul. Curios este că, marți dimineața, în jurul orei 11, autoturismul lui Takacs Gyorgy a fost găsit abandonat la 700 de metru de locul unde a spus femeia că a văzut mașina. 

Mărturia femeii care a văzut mașina tatălui criminal de la Cluj în trafic. Poliția s-a bâlbâit GRAV! Detalii șocante

Comentarii Facebook