Duminica 28 Aprilie

Mărturia femeii care a văzut mașina tatălui criminal de la Cluj în trafic. Poliția s-a bâlbâit GRAV! Detalii șocante


Mașina în care a fost găsit băiatul omorât la Cluj, caz în care tatăl este principalul suspect, a fost găsită la 700 de metri de locul unde o clujeancă a văzut autoturismul cu circa 20 de ore mai devreme. Poliția Cluj a spus că făcut cercetări, după ce femeia a spus că a văzut mașina, dar degeaba. 

Maria Stan a anunțat pe Facebook că a văzut mașina lui Takacs Gyorgy (FOTO), în zona unde a avut loc crima: ”Azi (Luni, 27 iulie)  la ora 19.00 am văzut mașina cu nr. CJ 20 FUY între loc. Filea de Jos – Lita, județul Cluj”.

Șeful Poliției Cluj, Ciprian Rus, numit fără concurs, REPETENT în cazul copilului omorât de tatăl său! Cum s-au bâlbâit polițiștii

Noi suntem taximetriști și mi-a atras imediat atenția numărul de înmatriculare și tipul mașinii, și emblema de taxi a mașinii. Am ținut minte că am citit ceva legat de acest număr de înmatriculare. Mașina rula între Filea de Jos și Lita. La un moment dat am depășit-o. Eu eram cu soțul meu, care conducea mașina noastră. Am început să caut pe Facebook și am văzut că e aceeași mașină. Am căutat pe site-ul Poliției Române la rubrica persoane dispărute, dar am înțeles că nu se actualizează. Ne-am întors, dar mașina a luat-o pe ceva drumuri din zona respectivă”, povestește Maria Stan pentru Evz.ro.

Ea nu a avut încredere să sune la 112, așa că a scris pe Facebook. La o oră după ce a postat anunțul, ”prima dată am vorbit la telefon cu cei de la Poliție. Apoi seara au venit și mi-au luat o declarație. Le-am spus locul exact unde am văzut mașina. Dar nu pot să știu de ce nu au mers să caute mașina. Ei mi-au spus că au căutat mașina între Filea și Petrești”.

Culmea e că marți, 28 iulie, mașina a fost găsită la 700 de metri de locul unde a spus Maria Stan, semn că Poliția nu a căutat nimic.  ”Au venit să mă duc cu ei să le arăt exact locul unde am văzut mașina. Era la nici 700 de metri de locul unde a fost găsită. Mă gândesc că dacă ar fi pornit atunci cu mai multe mașini de poliție pe drumurile din zona respectivă l-ar fi găsit pe șofer fără prea mari greutăți”, a mai adăugat Maria Stan.

Comentarii Facebook