Copilul căzut într-o prăpastie în timpul unui concurs de motocros, în stare critică la Terapie Intensivă: „Starea rămâne gravă în continuare”


Copilul de 12 ani care a căzut duminică, 9 octombrie, într-o prăpastie din Munții Gutăi în timp ce participa la un concurs de motocros se află în stare gravă la Terapie Intensivă.

Citește și: Un copil de 12 ani a căzut într-o prăpastie în timp ce participa la un concurs de motocros

Minorul a căzut, duminică, de pe motocicletă într-o prăpastie, în timp ce participa la un concurs de motocros montan în Munții Gutâi. A fost găsit inconștient de un  bărbat care l-a recunoscut și i-a alertat pe părinții. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD, iar cel mic a fost transportat de urgență la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca cu răni grave la nivelul feței. 

Copilul, internat la Terapie Intensivă: „Starea rămâne gravă în continuare”

A necesitat intervenție, care s-a efectuat de către colegii din clinica chirugie buco-maxilo-facială. Starea rămâne gravă în continuare. Este ventilat mecanic și necesită în continuare îngrijiri în secție de Terapie Intensivă”, a declarat Dr. Daniela Dreghiciu, purtător de cuvânt al Spitalului de Copii Cluj-Napoca, potrivit Știrile Pro Tv.

Sursa foto: Eurosport

Comentarii Facebook