Copil lovit de o mașină pe Calea Dezmirului, în colonia de romi. Clujenii au răbufnit - FOTO


Un accident cu victime s-a produs pe Caklea Dezmirului, vineri seara, în jurul orei 20.00. Martorii spun că s-au înregistrat victime. 

Accident rutier produs în jurul orei 19.10, pe strada Cantonului, din municipiul Cluj-Napoca.

Un minor în vârstă de 5 ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se afla pe partea carosabilă a fost accidentat de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, în direcția localității Apahida.

Testarea cu aparatul etilotest a bărbatului a rezultat negativă.

ISU Cluj: Un echipaj de terapie intensivă mobilă a fost solicitat să ofere ajutor medical unui minor de 5 ani, implicat într-un accident rutier. Copilul a suferit un traumatism cranian și a fost transportat la spital.

”Pe acolo trebuie sa mergi cu 10 km pe ora ca să te asiguri ca nu îți sare un copil în față...intenționat sau neintenționat.

De asemenea, îți este frică să mergi foarte încet pentru ca au obiceiul sa înconjoare masina și sa ceara bani...și dacă nu le dai o zgârie sau dau cu pumnii în ea...

Trebuie neapărat făcută ordine acolo… Zona respectivă este rușinea Clujului...

Nu mă surprinde accidentul...mă surprinde ca nu se întâmplă mai des având în vedere mediul respectiv…”, a scris un șofer, contrazis de alții și acuzat că exagerează.

Am pățit și eu pe acolo sa arunce cu obiecte în mașină. Nu am oprit, am făcut sesizare pe mycluj, am primit și răspuns: sancționați ceva părinți Pt vagabondaj - nu îmi închipui ca aveau cum sa ii identifice, dar ceva au mișcat.

Așa ca, data viitoare când sunteți în situații similare sunați la poliție, oferiti un motiv în plus sa ii verifice”.

”Eu trec zilnic ! Am primit :

1. De vreo 4 ori apa pe masina si in masina !

2. Lovituri cu bețe !

3. Piatra in parbriz de doua ori!

4. Dimineata la 3-4 sarme intinse la nivelul parbrizului!”.

”După masa am trecut pe acolo, erau foarte mulți pe drum, era sa intre în mine unul cu o trotineta... Alooo Boc, chiar nu ai de gand sa rezolvi ceva în zona aceea”.

Foto: Ionut Tudor Hisem / Facebook - INFO TRAFIC jud. CLUJ

Comentarii Facebook