Miercuri 24 Aprilie

Copil de 2 ani, SINGUR, salvat de trecători în zona Iulius Mall Cluj, când voia să treacă strada. Ar fi fugit de la o creșă


Un copil de circa 2 ani a fost depistat de clujeni în zona Iulius Mall, în intersecție, în timp ce încerca să traverseze strada, fără să fie supravegheat de nimeni. 

Un martor ne-a relatat că acest caz s-a produs în jurul orei 11.00 și copilul a fost predat unei unități de învățământ din zonă, de pe strada Alexandru Vaida Voievod. ”Copilul a fost surprins în timp ce se pregătea să traverseze strada. Era singur și era să fie lovit de o mașină”, ne-a relatat martorul care ne-a contactat. 

Reprezentanții acestei școli, care are și învățământ pentru copiii de la doi ani în sus, au negat că băiatul a fugit din grija lor, în ciuda celor spuse de clujenii care au contactat Știri de Cluj.

Pentru a lămuri acest caz, Știri de Cluj a contactat Poliția și a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să fie vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a lămuri acest caz deosebit de grav.

---------------

Reprezentanții cresei și scolii private au recunoscut în fața polițiștilor că le-a dispărut un copil. Aceștia au contrazis, însă, spusele celor care au găsit copilul, precizând că lucrurile nu au fost atât de grave.

"Poliția Locală a verificat rapid camerele, dar nu ar fi găsit nimic suspect. 

În jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secției 3 Poliție au demarat verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care un minor în vârstă de aproximativ 3 ani, înscris în cadrul unei grădinițe situată în cartierul Gheorgheni, ar fi părăsit pentru scurt timp incinta unității respective, în timpul orelor de program.

Din primele date rezultă faptul că minorul care se afla în curtea instituției, alături de alți preșcolari, supravegheați de personalul desemnat, ar fi părăsit preț de câteva momente incinta unității, prin poarta de acces utilizată de angajați, la momentul acela închisă, însă neasigurată.

Minorul s-ar fi deplasat până în curtea comună a instituției în cauză și a unei societăți comerciale, moment în care a fost observat de o femeie și de un angajat al societății. Ulterior a fost lăsat în grija reprezentanților unității", a stabilit Poliția Cluj.

Dacă ați fost martori la acest incident, ne puteți contacta pe Facebook, pe Whatsapp (0722804093) sau pe office@stiridecluj.com

Comentarii Facebook