Copil de 13 ani din Cluj-Napoca, dat dispărut pentru a doua oară de familie. Băiatul a plecat de acasă și nu s-a mai întors. L-ați văzut?


UPDATE

Minorul a fost depistat. Pe timpul plecării acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

-------------------------

Un băiat în vârstă de 13 ani din municipiul Cluj-Napoca a plecat de acasă duminică, 5 februarie, și nu s-a mai întors. Nu este, însă, prima dată când a dispărut. Copilul a mai plecat de acasă în luna mai a anului trecut. 

Un copil de 13 ani este căutat de polițiști după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. „La data de 7 februarie a.c. Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că minorul CSABOI GHEORGHE IOAN LIVIU, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar la data de 5 februarie a.c., în jurul orei 11:00 din locuința situată în municipiul Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit”, au transmis autoritățile clujene. 

SEMNALMENTE: 

  • Înălțime aproximativă de 1.55 m, greutate aproximativă 40 - 45  kg, ochi căprui, păr șaten închis;
  • Nu se cunoaște vestimentația pe care o purta la momentul plecării.

copil disparut.jpeg

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit  numărul unic de urgenţă 112!

Băiatul a mai plecat odată în luna mai 2022, iar părinții au alertat imediat autoritățile. Acesta s-a întors acasă de bună voie la mai puțin de 24 de ore de la sesizarea autorităților. 

Citește și: Cluj: Minor, dat dispărut! Băiatul de 13 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

-----------------------------------------------------------------------
UPDATE: 

Minorul a fost depistat. Pe timpul plecării acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni. Mulțumim pentru sprijin!

Comentarii Facebook