Copil de 11 ani, lovit de remorca unei autoutilitare în localitatea Luna. Șoferul nu avea permis corespunzător pentru mașina pe care o conducea


Un copil de 11 ani, care mergea regulamentar pe marginea drumului, a fost lovit de o autoutilitară  cu remorcă pe raza localității clujene Luna. Șoferul nu deținea permis de conducere corespunzător pentru autoutilitara cu care circula. 

Vineri, 7 octombrie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la  faptul că pe un drum din comuna Luna, județul Cluj, un băiat de 11 ani a fost acroșat de pe marginea carosabilului de remorca unei autoutilitare.

Potrivit autorităților, șoferul în cauză nu avea permis corespunzător pentru a conduce autoutilitara.

Șoferul nu deținea permis de conducere corespunzător pentru autoutilitară

Din verificările efectuate s-a stabilit că o autoutilitară care tracta o remorcă, condusă de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Mureș, care se deplasa pe un drum comunal din localitatea Luna, ar fi acroșat cu remorca un minor în vârstă de 11 ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile, în aceeași direcție. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ”, a transmis IPJ Cluj. 

De asemenea, polițiștii au constatat că permisul de conducere al bărbatului este necorespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au mai spus polițiștii clujeni. 


Comentarii Facebook