Copil accidentat în timp ce se plimba cu bicicleta prin Gheorgheni. A ieșit în fața unei mașini


Un accident rutier, soldat cu rănirea unui copil, a avut loc, miercuri după-amiază, pe Aleea Herculane, din Cluj-Napoca.

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca cercetează împrejurările în care s-a produs un accident rutier în urma căruia un copil de 11 ani a fost rănit uşor.

La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 17.30 pe Aleea Herculane din municipiul Cluj-Napoca a avut loc un accident rutier uşor, în urma căruia un copil de 11 ani a fost rănit uşor”, anunță IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, minorul în vârstă de 11 ani, din Cluj-Napoca în timp ce se deplasa pe bicicletă pe aleea imobilului cu numărul 9 de pe strada Nădăşel, nu s-a asigurat la intrarea pe Aleea Herculane, fiind accidentat de un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat de 38 de ani din Cluj-Napoca, nu a mai putut evita impactul. În urma accidentului minorul a suferit răni uşoare.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook