Copiii şi tinerii cu insuficienţă renală cronică din Cluj, solidari cu Melissa Dan

 

Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie Claudia Safta a donat miercuri, în Ajun de Moş Nicolae, suma de 5.500 de lei, pentru operaţia pe care trebuie să o efectueze Melissa, o fetiţă de opt ani din Cluj-Napoca, în Italia. 

 

Tinerii dependenţi de dializă au fost impresionaţi de suferinţa Melissei şi au decis că în spiritul solidarităţii şi empatiei care caracterizează acest grup de suferinzi, să direcţioneze o parte din banii primiţi la rândul lor din sponsorizări, către nevoile imediate legate de intervenţia chirurgicală la care trebuie să fie supusă de urgenţă Melissa. 

 

Am fost contactat zilele trecute de doamna Nicoleta Molnar, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială, care mi-a povestit despre drama prin care trece familia Melissei. Am decis să ajutăm deschizând un subcont al Asociaţiei Claudia Safta, pentru a strânge, astfel, bani pentru operaţia micuţei. Pentru că boala Melissei nu aşteaptă şi fiecare zi care trece fără ca ea să fie operată la picior creşte riscul cronicizării afecţiunii sale, am decis, alături de tinerii cu insuficienţă renală cronică, care formează familia noastră de suferinzi, să facem acest cadou de Moş Nicolae pentru ea, convinşi fiind că dăruind vom primi. Am fost din nou emoţionat de capacitatea tinerilor de care mă ocup de a fi empatici, iar entuziasmul cu care s-au oferit să ajute m-a impresionat până la lacrimi.  Sper din toata inima ca operaţia să reuşească, Melissa să se recupereze şi să o întâlnim zburdând prin parc”, a declarat Emanuel Ungureanu, preşedintele Asociaţiei pentru Solidaritate şi Empatie Claudia Safta.

 

Cunoaştem foarte bine ce înseamnă să fii diagnosticat greşit, să nu ai încredere în sistemul medical, să fii purtat de la un spital la altul, să suferi până la disperare. Sperăm ca Melissa să se facă repede bine şi să-i revină zâmbetul pe buze. Noi am fost şi suntem ajutaţi foarte mult de oameni, aşa că suntem fericiţi să ajutăm la râdul nostru, sper să primim veşti bune de la ea, şi cândva să ne cunoaştem. Îi dorim multă sănătate!”, ne-a declarat Partnoi Paula care face dializa de 10 ani şi este membru al Asociaţiei Claudia Safta. 

Comentarii Facebook