Copiii se pot inscrie gratuit la Biblioteca Judeteana "Octavian Goga" din Cluj

Copiii se pot inscrie luni, 4 aprilie, gratuit la oricare dintre sectiile Bibliotecii Judeteane "Octavian Goga" din Cluj.

 

Inscrierea gratuita a copiilor la biblioteca face parte dintr-un program mai amplu dedicat Zilei Mondiale a Cartii pentru Copii. Acesta mai include o intalnire a scriitorilor clujeni Ovidiu Pecican, Gabriela Leoveanu, Victor Constantin Marutoiu, Persida Rugu, Marian Nicolae Tomi, Ana Muresan, Gentiana Groza si Constantin Cublesan cu copiii clujeni. Intalnirea este programata luni, 4 aprilie, de la ora 12.00, la sectia pentru copii a Bibliotecii, de pe Calea Dorobantilor 104.

 

Tot in data de 4 aprilie, la toate sectiile si filialele se ofera inscriere gratuita pentru copiii din judetul Cluj. "Inscrierea gratuita la Biblioteca a copiilor din judetul Cluj face parte din demersul nostru mai larg de a facilita accesul la educatie, cultura si cunoastere si de a apropia locuitorii judetului de lectura", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, institutie in subordinea careia se afla Biblioteca Judeteana "Octavian Goga".

Comentarii Facebook