Controlorii din Cluj ”vânează” oamenii cinstiți, dar nu controlează ”aborigenii natiunii”. Caz de pe linia 5

 

O clujeancă a fost martora unui incident petrecut pe linia numărul 5, care face legătura între Aeroport și Piața Gării. 

 

As dori sa sesizez faptul ca trebuie controlati si controlorii de autobuz. Controlorii ameninta cu arestarea pe unii oameni daca nu platesc o amenda mai mare decat cea mentionata. Ei nu controleaza ”aborigenii natiunii” (romii) si ii spun sa coboare la prima statie. Daca la ei se poate asa ceva, atunci oamenii de rand de ce trebuie sa suporte legea daca la romi nu se aplica in mod repetat”, se plânge o clujeancă.

 

Clujeanca a descris și o scenă, de pe linia 5. ”Intr-o zi ploioasa de vara (recent) pe linia 5, care venea dinspre Aeroport, un grup de tiganci s-au urcat. Dupa un timp s-au urcat doi controlori. In statia urmatoare s-a urcat o doamna cu doua plase grele si a incercat sa composteze biletul. Din cauza technologiei de ultima generatie a compostoarelor, ele se defecteaza cand ti-e lumea mai draga ca si in cazul acesta. Domnul controlor a soptit romilor: ”Coborati la prima”.

 

Pe ele le-a lasat, dar doamna a ramas cu biletul neimprimat. Controlorul a incercat sa o coboare pe doamna, dar ea curajoasa a ripostat cu vorbe grele, dar si cu faptul ca e jurista si stie ce drepturi are. A fost acolo si o femeie in varsta care a facut un selfie controlorului impreuna cu legitimatia lui. In fine doamna a zis ca va da compania in judecata daca vrea.

 

Daca ati fost pe acel autobuz lasati un comentariu ca sa stiu.

 

Domnule Primar va rog frumos sa nu lasati raspuns tip copy + paste sau sa ziceti sa las raspunsul in alta parte sau in privat pe emailul primariei.( Ca sa stie si lumea ce se vorbeste.) Raspunsul trebuie sa vina din minte si din toata puterea gandirii”, a adăugat femeia pe site -ul domnuleprimar.ro.

 

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook