Controlorii CTP verificați cu strictețe de acum înainte: Vom putea vedea oricand dacă și-au făcut datoria


Odată cu implementarea plății biletelor pe mijloacele de transport în comun prin intermediul SMS-ului și metodele prin care se verifică activitatea controlorilor CTP s-au îmbunătățit.

Pentru a verifica valabilitatea biletelor cumpărate prin SMS de călători, controlorii au primit telefoane speciale.

Tot corpul de control al CTP va fi echipat cu telefoane, care vor fi asigurate de cei care au implementat sistemul (n.r. de plată prin SMS), el fiind mijlocul prin care controlorii vor verifica dacă cei din autobuz au bilete in regulă”, a declarat Liviu Neag, directorul CTP Cluj.

De asemenea, aceste telefoane vor avea și o a doua funcție, cea de a monitoriza actvitatea corpului de control.

Controlorii nu au fost foarte bucuroși când au aflat că în orice moment știm unde călătoresc, pe care mijloc de transport se urcă pentru că telefonul va fi dovada activității lor practice pe mijloacele de transport. Va fi mai greu să se abată de la traseu ca și până acum, când nu aveam toate mijloacele necesare prin care să îi verificăm, dar acum printr-o simplă verificare pe telefon vom putea afla cum și-au desfășurat activitatea”, a punctat Neag.

Începând de miercuri, clujenii pot achiziționa bilete pentru mijloacele de transport în comun, în toată zona metropolitană, prin intermediul unui SMS.

Vezi AICI prețurile și cum funcționează sistemul.

Comentarii Facebook