Controale la VIVO și Iulius Mall Cluj pe linie COVID-19, locul unde se adună tot Clujul - FOTO


Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, împreună cu jandarmii, reprezentanții ISU și polițiștii locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, au acționat în vederea impunerii respectării măsurilor prevăzute de Legea 55/2020, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea riscului rutier. 

Acțiunea s-a desfășurat în 3 etape, forțele implicate acționând în zone unde se pot crea aglomerări de persoane, respectiv piețe, supermarketuri, parcuri, baze sportive, centre comerciale și terase, fiind verificate și mijloacele de transport persoane.

În prima etapă a acțiunii, desfășurată în intervalul orar 11.00-13.00, au fost verificate piețe, supermarketuri mijloace de transport persoane și stațiile acestora, fiind legitimate aproximativ 120 de persoane și verificate 23 de societăți comerciale și peste 55 vehicule.

Cea de-a doua etapă, desfășurată în intervalul orar 16.00-18.00,  a vizat respectarea măsurilor în centrele comerciale, supermarketuri și terase.

În această etapă, au fost legitimate 55 de persoane. 

Totodată, au fost verificați 26 de operatori economici și peste 20 de autovehicule și mijloace de transport persoane. 

Comentarii Facebook