Controale la Cluj pentru a verifica respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19


Polițiștii clujeni au desfășurat, în cursul zilei de marți, o serie de controale de amploare pe raza întregului județ, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse de starea de alertă.

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul Covid-19, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii Inspectoratului de Politie Județean Cluj, în colaborare cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, desfășoară zilnic activități de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-COV2, pe raza întregului județ”, informează IPJ Cluj.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost verificate circa 500 de persoane și peste 110  societăți comerciale, privind respectarea măsurilor impuse în această perioadă.

În urma controalelor derulate, au fost aplicate 29 de  sancțiuni contravenționale, în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor privind măsurile de protecție individuală.

Totodată, au fost verificate peste 300 de mijloace de transport în comun.

Comentarii Facebook