Marti 11 Mai

Controale în zona coloniilor de romi de la Pata Rât. Mai multe persoane au fost duse la secția de Poliție VIDEO


Polițiștii clujeni au desfășurat, luni dimineață, o serie de controale în zona Pata Rât, pentru a verifica respectarea restricțiilor impuse de ordonanțele militare.

La data de 27 aprilie a.c., în intervalul orar 06.00-12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au desfăşurat o acţiune punctuală în zona străzii Platanilor -Calea Dezmirului - Pata Rât”, informează IPJ Cluj.

Acţiunea a avut scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale, asigurării unui climat optim de ordine publică, precum și pentru verificarea măsurilor legale impuse prin ordonanțele militare. 

În cadrul acţiunii au fost legitimate 184 de persoane şi a fost verificate 94 de vehicule.

În urma abaterilor constate, au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale la regimul rutier. 

Totodată, 4 persoane pe numele cărora erau emise mandate de aducere au fost depistate şi conduse la sediul unităților de poliție, pentru luarea măsurilor care se impuneau.

La acţiune au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi lucrători din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca.

IPJ anunță că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare pe raza județului Cluj, echipajele de polițiști acționând în sistem integrat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID 19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

Comentarii Facebook