Sambata 26 Noiembrie

Controale în toiul nopții, la Cluj. Polițiștii au ieșit la ”vânătoare” de spărgătoriPolițiștii clujeni au desfășurat, azi-noapte, o acțiune pentru prevenirea furturilor din autoturisme şi societăţi comerciale.

În noaptea de 25/26 aprilie poliţiştii Secţiilor 1,2,3,4,şi 7 Poliţie Cluj-Napoca, şi poliţiştii Biroului Rutier Cluj au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea furturilor din autoturisme şi societăţi comerciale dar şi pentru prevenirea accidentelor rutiere şi asigurarea unui climat de siguranţă în traficul rutier”, informează IPJ Cluj.

Astfel, în, în intervalul orar 23.00 – 01.00, poliţişti din cadrul Secțiilor 1, 2, 3, 4, 7 Poliţie Cluj-Napoca cu sprijin din partea poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, au desfăşurat o acţiune de prevenire a furturilor din autoturisme şi societăţi comerciale dar şi de prevenire a accidentelor rutiere şi de asigurare a unui climat de siguranţă în traficul rutier clujean.

Acţiunea poliţiştilor a vizat strazile: Theodor Mihaly, Dorobanţilor, Dâmboviţei, Calea Someșeni, Fabricii de Zahăr, Răsăritului, Fabricii, Câmpina, Oaşului, Bulevardul Muncii, Calea Floreşti, Ciobanului, precum şi străzile/zonele adiacente acestora.

Pe timpul desfăşurării acţiunii au fost verificate 44 de autvehicule şi au fost legitimate 74 de persoane. Încălcările legislaţie în vigoare au impus aplicarea unui număr de 16 sancţiuni contravenţionale, respectiv 4 conform Legii nr. 61/1991 republicată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 11 conform OUG 195/2002 pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, fiind reţinut şi un certificat de înmatriculare.

Comentarii Facebook