Sambata 28 Noiembrie

Controale de amploare la Cluj, pentru a preveni răspândirea COVID-19. Zeci de clujeni au fost amendați FOTO


Polițiștii clujeni au desfășurat, joi, o serie de controale pe raza întregului județ pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire și protecție împotriva noului coronavirus.

În cursul zilei de 8 octombrie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, împreună cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Venterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj au acționat  în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19”, informează IPJ Cluj.

În cadrul activităţilor desfăşurate în sistem integrat, peste 500 de forţe au efectuat verificări în zonele aglomerate, centre comerciale, pieţe şi mijloace de transport în comun.

Astfel au fost verificate peste 600 de persoane și circa 100 de societăți comerciale, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în contextul stării de alertă.

Totodată, ca urmare a nerespectării normelor de protecție individuală prevăzute de Legea 55/2020, s-a impus aplicarea unui număr de 66 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.200 de lei.


.

Comentarii Facebook