Joi 13 August

Controale de amploare la Cluj-Napoca, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse de starea de alertă. Câte amenzi s-au dat


Polițiștii clujeni au desfășurat, miercuri seară, o serie de controale pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse de starea de alertă.

La data de 29 iulie a.c., în intervalul orar 17:00-19:00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au desfășurat activități preventive pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în contextul stării de alertă, dar și a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, informează IPJ Cluj.

În acest context, în intervalul menționat, polițiștii au legitimat peste 35 de persoane, 15 dintre acestea fiind atenționate asupra utilizării măștilor de protecție. 

Totodată, au fost controlați 17 operatori economici.

Activitatea s-a derulat prin colaborarea polițiștii de ordine publică, investigații criminale, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Cluj și functionari publici din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook