Controale de amploare la Cluj-Napoca! Câte amenzi s-au dat pentru nerespectarea interdicției de circulație pe timp de noapte


Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au acţionat, joi, în sistem integrat, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali în vederea menținerii unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru punerea în aplicare a prevederilor legislației specifice stării de alertă.

În prima parte a acţiunii, desfăşurată în intervalul orar 17.00-19.00, s-a verificat respectarea prevederilor legale în hipermarketuri şi centre comerciale din municipiul Cluj-Napoca, totodată, fiind verificate staţiile de autobuz şi zonele aglomerate, precum Piața Mihai Viteazu, Piața Mărăști sau Calea Florești. 

În cadrul activităţilor desfăşurate, s-a impus aplicarea unui număr de 14 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor instituite în contextul actual. 

În cea de-a doua etapă, desfăşurată în intervalul orar 23.00-01.00, forţele de ordine au verificat respectarea interdicţiei de circulaţie impusă dupa ora 23.00.

Au fost legitimate 85 de persoane şi au fost verifcate 70 de autoturisme. 

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, 10 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea interdicţiei de circulaţie pe timp de noapte. 


Comentarii Facebook