Marti 2 Iunie

Controale de amploare în trafic, la Cluj, pentru prevenirea accidentelor FOTO


Peste 100 de polițiști clujeni, precum și din cadrul altor inspectorate, au desfășurat, miercuri, o acțiune pe raza județului Cluj pentru prevenirea accidentelor. 

La data de 11 martie a.c., pe raza județului Cluj s-a derulat o acțiune cu efective mărite pentru prevenirea accidentelor de circulație și impunerea respectării regulilor de circulație, sub coordonarea Direcției Rutiere”, informează IPJ Cluj.

Au fost angrenați peste 100 de polițiști rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, precum și din cadrul inspectoratelor județene din Alba, Bihor, Bistriţa Năsăud, Mureş şi Sălaj.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 622 de sancțiuni contravenționale . Dintre acestea, 351 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei maxime legale admise, 117 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 31 pentru abateri comise de pietoni, 10 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 4 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Au fost reținute 44 de permise de conducere, dintre care 19 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu +50 km/h, 10 pentru neacordarea priorităţii pietonilor, 6 pentru depăşiri neregulamentare, 4 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, au fost retrase 18 certificate de înmatriculare. 

În cadrul acțiunii au fost constatate 5 infracțiuni rutiere.

Comentarii Facebook