Magazinul care vinde cannabis la Cluj a fost închis de Antidrog și Protecția Consumatorilor FOTO


Magazinul de pe strada Napoca, unde se vinde canabis, a fost închis de Antidrog, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Protecția Consumatorilor Cluj.

Online magazinul funcționează fără probleme, dar unitatea de pe strada Napoca este sigilată. Controlul a fost făcut de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, OPC Cluj și BCCO Cluj.

Magazinul este operat de SC Top Head Shop SRL. Niciun produs nu era tradus în limba română, erau vîndute produse alimentare (prezentate ca ciocolată) fără niciun element de identificare. De asemenea, pe afișul de la intare era  menționat 18+, dar avertismentul nu a fost regăsit pe toate produsele. 

Protecția Consumatorilor Cluj anunță că firma riscă o amendă de 50.000 de lei și confiscarea tuturor produselor, dacă nu se prezintă documente care să ateste conformitatea.

Printre produsele comercializate se numără ulei, cremă și tinctură CBD; semințe de cannabis; vaporizatoare; bețișoare parfumate; pastă de dinți, apă de gură, bomboane, cristale, capsule, ciocolată pe bază de CBD; produse CBD pentru animale; accesorii.

Comentarii Facebook